Ruokamatka Italiaan

 

4 viikonloppua:

26 & 27.9.2020
10 & 11.10.2020
14 & 15.11.2020
28 & 29.11.2020

 
Ruokamatkaan Italiaan

Italian kielen ja gastronomian kurssi

Kenelle:
Kurssi sopii vasta-alkajille ja hieman kieltä jo osaaville.

Kesto:
Opetusta on LA-SU KLO 9.00-14.15 eli 5 tuntia päivässä, 10 tuntia per viikonloppu.
4 viikonlopun ajan (26. – 27.9, 10.- 11.10, 14. – 15.11 ja 28. – 29.11.) + erikseen toteutettava 1 viikon kokkauskurssi Italiassa.

Opetuskieli:
Suomi ja italia

Sisältö:
Kurssi muodostuu kahdesta eri osasta.
1) Ensimmäinen osa (teoreettinen) suoritetaan Länsi-Suomen opistossa neljänä eri viikonloppuna.
2) Toinen vapaaehtoinen osa (käytännöllinen) suoritetaan Urbaniassa, Le Marchen maakunnassa Italiassa.

Lauantaisin opiskellaan italian kielen perusrakenteita.
Sen lisäksi käydään läpi ruoanlaittoon ja gastronomiaan liittyvää sanastoa,
jotta voidaan paremmin ymmärtää reseptejä ja ruoanvalmistusohjeita niiden alkuperäkielellä italialla.

Sunnuntaisin keskitytään kulttuuriin ja gastronomiaan.
Italia koostui useista eri kaupunkivaltioista ennen kuin maa yhdistyi vuonna 1870.
Sen rajat ulottuivat Keski-Euroopan Alpeilta Sisiliaan Välimeren eteläosassa.
Tämän takia alueelliset ja maantieteelliset erot ovat suuret.
Kurssin aikana perehdytään Italian monipuoliseen kulttuuriin, historiaan ja maan 20:een eri maakuntaan ja niiden herkkuihin.

Kurssin toinen osa on vapaaehtoinen ja erikseen Italiassa järjestettävä kulttuuri- ja kokkauskurssi.
Sen järjestelyistä yms. vastaa kurssin opettaja Kristian Hannikainen.

Hinta:
150 € (sis. opetus ja opetusmateriaali).
Italiassa toteutettava osa hinnoitellaan erikseen. Osallistuminen sille on vapaaehtoista. .

Opettaja
Kristian Hannikainen


HAE MUKAAN!

Tarvitsetko asuntolapaikkaa?
KylläEi
Yhden vai kahden hengen huone?
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä