Ruokailu opistolla

Pöytä on katettu herkullisella kotiruualla!

Opiston keittiössä porisevat, paistuvat ja kypsyvät monenmoiset herkut. Aterioiden valmistamisessa käytetään mahdollisimman pitkälle kotimaisia tuotteita. Huomioimme erityisruokavaliota tarvitsevat asiakkaamme ja jokaisella aterialla on mahdollisuus myös kasvisruokailuun. Päivittäiset ruokaleivät tulevat oman keittiömme leipomosta.

Opistolla on usein ulkomaalaisia opiskelijoita, joten ruokailijat voivat aterioidessaan kohdata eri kulttuureista tulevia henkilöitä. Keittiömme toimintaa pyrimme piristämään erilaisilla teemapäivillä sekä suomalaiseen kulttuuriin kuuluvilla juhlapäivillä. Palvelemme tiiminä vuosien kokemuksella, iloisina, ystävällisinä sekä mieli avoimena uusille ideoille.

Ruokailuajat

aamiainen (ma-pe) klo 8-9

lounas (ma-pe) klo 11.30-12.30

Ruokala ei ole toiminnassa viikonloppuisin ja iltaisin, mutta asuntoloissa on omat keittiöt, joissa opiskelijat voivat valmistaa ruokaa.

Viikot 3, 8, 13, 18

Ma             Jauhelihapihvi
Ti               Karjalanpaisti
Ke              Kalaleike
To              Jauhelihakeitto, rahka
Pe              Broilernugetit

Viikot 4, 9, 14, 19

Ma             Pinaattiohukaiset, pastasalaatti
Ti               Pehtoorinperunaloora
Ke              Uunikala
To              Hernekeitto, ohukaiset
Pe              Broilerpasta

Viikot 5, 10, 15

Ma             Kaalipata
Ti               Makkarakastike
Ke              Amerikkalaiset lihapyörykät
To              Kanakeitto, kiisseli
Pe              Lohipyörykät

Viikot 6, 11, 16

Ma             Seivuoka
Ti               Broilerinrintaleike
Ke              Makaronilaatikko
To              Nakkikeitto, vispipuuro
Pe              Juustoinen lihapata

7, 12, 17

Ma             Kasvismakkaravuoka
Ti               Suikalepata
Ke              Lohikiusaus
To              Bortskeitto
Pe              Pizzamainen jauhelihamureke

HAE MUKAAN!

Tarvitsetko asuntolapaikkaa?
KylläEi
Yhden vai kahden hengen huone?
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä