Pöytä on katettu herkullisella kotiruualla!

Opiston keittiössä porisevat, paistuvat ja kypsyvät monenmoiset herkut. Aterioiden valmistamisessa käytetään mahdollisimman pitkälle kotimaisia tuotteita. Huomioimme erityisruokavaliota tarvitsevat asiakkaamme ja jokaisella aterialla on mahdollisuus myös kasvisruokailuun. Päivittäiset ruokaleivät tulevat oman keittiömme leipomosta.
Opistolla on usein ulkomaalaisia opiskelijoita, joten ruokailijat voivat aterioidessaan kohdata eri kulttuureista tulevia henkilöitä. Keittiömme toimintaa pyrimme piristämään erilaisilla teemapäivillä sekä suomalaiseen kulttuuriin kuuluvilla juhlapäivillä. Palvelemme tiiminä vuosien kokemuksella, iloisina, ystävällisinä sekä mieli avoimena uusille ideoille.
Ruokailuajat
aamiainen
ma-pe klo 8-9
lounas
ma-to klo 12.15-13.15
pe klo 11.30-12.30
Ruokala ei ole toiminnassa viikonloppuisin ja iltaisin, mutta asuntoloissa on omat keittiöt, joissa opiskelijat voivat valmistaa ruokaa.
Viikot 5, 10, 15
Ma Kiovan kana
Ti Possunlihakastike
Ke Amerikkalaiset lihapullat
To Nakkikeitto, hedelmä
Pe Talon tapaan
Viikot: 6, 11, 16
Ma Moskovan pata
Ti Kalapihvi
Ke Lehtikaali-broilervuoka
To Pinaattikeitto, jälkiruokapuuro
Pe Talon tapaan
Viikot: 7, 12, 17
Ma Broilerpasta
Ti Aurapossu
Ke Jauhelihapihvit
To Hernekeitto, letut
Pe Talon tapaan
Viikot: 8, 13
Ma Kaalipata
Ti Tonnikalariisivuoka
Ke Broilerin rintaleike
To Lihakeitto, kiisseli
Pe Talon tapaan
Viikot: 9, 14
Ma Palapaisti
Ti Tomaatti-makkaravuoka
Ke Kasvispihvi & broilersalaatti
To Lohikeitto, leivonnainen
Pe Talon tapaan