Paritanssilinjan vierailevat opettajat

LIISA KONTTURI-PAASIKKO


Paritanssilinjan vastaava opettaja Liisa Kontturi (tanssinopettaja YAMK) on tanssinopetuksen rautainen ammattilainen, joka on toiminut paritanssin kentällä yli 30 vuoden ajan tanssinopettajana, tanssinopettajien kouluttajana ja tanssikouluyrittäjänä. Usealla alan palkinnoilla palkittu Liisa ottaa myös vastaan sekä Suomen Tanssinopettajain liitto ry:n että International Dance Teachers Associationin tanssinopettajatutkintoja. Hän on ollut rakentamassa Suomeen tanssin ammatillista koulutusta toimimalla vastuuopettajana Oulun ammattikorkeakoulun paritanssin suuntautumisvaihtoehdossa vuoteen 2016 saakka. Liisa toimii edelleen tuntiopettajana Oamkissa, pyörittää omaa tanssikoulua ja kiertää aktiivisesti paritanssikentällä opetus- ja koulutustyössä. Hän on ollut luomassa Latinobic/Tanssiksi –tanssiliikuntakonseptia ja KiddieJam –lastentanssin pedagogista konseptia. Opistolla Liisa toimii vastaavana opettajana syksyllä 2018 alkavan paritanssilinjalla ja opettaa itse vakio-ja latinalaispohjaisia tansseja, seuratansseja, pedagogiikkaa sekä tanssitietoa.

Liisan opetusideologia pohjautuu ydinkeskeisen oppimisen perusteisiin ja hän pyrkii siihen, että oppilaat oppivat ymmärtämään asioita, löytämään syy-seuraussuhteita ja pystyvät itse rakentamaan omaa oppimistaan.

Paritanssilinjan perusopintojen opettamisessa Liisa käyttää alustavasti mukana lähiseudun vahvoja opettajia: Elisa Ahonen, Minna Forss, Kati Koivisto ja Juha Laihoniemi.

HANNA TUOMINEN


Hannan erityisosaamisalue on West Coast Swing, jota hän kiertää opettamassa eri puolilla Suomea ja Eurooppaa. Lisäksi Hanna opettaa muita swinglajeja ja perinteisiä seuratansseja. Hanna viimeistelee opintojaan Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa. Lisäksi Hanna on koulutettu FAF Fascial –ohjaaja ja NLP-kouluttaja ja ohjaakin tanssinopetuksen lisäksi erilaisia hyvinvointivalmennuksia ja antaa mentaalivalmennusta.

Hannan tunneilla keskitytään musiikintulkintaan, hyvään tekniikkaan ja vartalonkäyttöön sekä toimivaan parityöskentelyyn.

Hanna opettaa Länsi-Suomen opistolla swinglajeja ja kehollista ilmaisua sekä perehdyttää oppilaita NLP:n maailmaan.