Opintomaksut

Opintomaksut pitkillä kursseilla

per neljä viikkoa.

Hinnat voimassa syksystä 2021 alkaen.

English Drama, Englanti
Opetus, majoitus 2 hengen huoneessa, aamiainen, lounas

huonekohtainen  suihku/wc: 500 €

suihku/wc käytävällä: 450 €

Opetus, majoitus yhden hengen huoneessa, aamiainen, lounas

huonekohtainen  suihku/wc: 600 €

suihku/wc käytävällä: 550 €

Musiikkiteatteri, Paritanssi,
Hyvinvoinnin startti
Opetus, majoitus kahden hengen huoneessa, aamiainen, lounas

huonekohtainen  suihku/wc: 540 €

suihku/wc käytävällä: 490 €

Opetus, majoitus yhden hengen huoneessa, aamiainen, lounas

huonekohtainen  suihku/wc: 640 €

suihku/wc käytävällä: 590 €

Lisätietoja asumisesta löydät kohdasta majoittuminen.

Erityisruokavalioista ja kasvisruokailuista pyydämme sinua ilmoittamaan keittiölle opintojesi alkaessa.

Kotona asuvan opiskelijan kurssimaksu on 400-440€ / 4 viikkoa.

 

Varausmaksu

Ilmoittautuessasi kurssille saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen sekä ohjeet varausmaksun maksamiseen. Maksamalla varausmaksun 100 € varmistat paikkasi kurssilla. Varausmaksu palautetaan, mikäli kurssi ei toteudu.

 

Peruutusehdot

Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä välittömästi sähköpostilla opisto@lsopisto.fi.  Mikäli perut ilmoittautumisesi viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, pidätämme ainoastaan jo maksamasi kurssin varausmaksun. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme lisäksi kahden viikon kurssimaksun. Mikäli joudut keskeyttämään jo aloittamasi opinnot, maksuvelvoite katkeaa kahden viikon kuluttua viimeisen opiskelu- ja/tai majoituspäiväsi jälkeen. Sairaustapauksissa lähettämällä meille sairaustodistuksesi opisto@lsopisto.fi, maksuvelvoite katkeaa välittömästi viimeisen opiskelu- ja/tai majoituspäiväsi jälkeen. Muista ilmoittaa tilitietosi palautusta varten.

Länsi-Suomen opistolla on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Tällaisessa tapauksessa jo maksetut kurssimaksut palautetaan täysimääräisinä. Huomioithan, että kurssin maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.

Opintotuki

Opintolinjoilla opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa opintotukeen. Opintotuki koostuu opintorahasta, asumislisästä sekä valtion takaamasta opintolainasta. Opintotuen määrä vaihtelee oppilaitoksen, iän ja asumismuodon mukaan. Opintotukeen vaikuttavat omat tulosi ja joissain tapauksissa myös vanhempien tulot. Opiston asuntolassa asuva on mahdollista saada asumislisää. Lisätietoja opintotuesta löydät kela.fi.

Aikuisopiskelijalla on mahdollisuus hakea aikuisopintotukea. Lisätietoja saat koulutusrahastosta tai työvoimatoimistoista.

Opintomaksut eivät sisällä opetusmateriaaleja eikä avoimen yliopiston opintomaksuja.

Ilmoittautumisen yhteydessä opiskelijalta peritään varausmaksu ( 160 € ), josta vähennetään  linjan aikana annettujen paperikopioiden määrä ja loppuraha palautetaan opiskelijalle opintojen päättyessä. Mikäli opiskelija peruuttaa opiskelupaikkansa varausmaksun maksamisen jälkeen, varausmaksua ei palauteta.

 

Opintoseteliavustus

Opetushallitus on viime vuosina myöntänyt Länsi-Suomen opistolle opintoseteliavustusta. Avustusta voidaan myöntää opiston ehdot täyttävälle opiskelijalle ja päätös avustuksesta tehdään aina yksilöllisesti.

Kohderyhmiä ovat:
Työttömät työnhakijat, alhaisen pohjakoulutuksen omaavat, joilla ei ole perusopetuksen jälkeistä koulutusta, maahanmuuttajat, opiskelijat joilla on oppimisvaikeuksia, peruskoulun päättäneet alle 20-vuotiaat nuoret, joilla ei ole jatkokoulutuspaikkaa.

Lisätietoa opintoseteliavustuksesta.

  HAE MUKAAN!

  Tarvitsetko asuntolapaikkaa?
  KylläEi
  Yhden vai kahden hengen huone?
  2 HH1 HH
  Suihku & WC:
  HuoneessaKäytävällä

  Liity postituslistalle