Musiikkiteatterikoulutus: hakuohjeet ja ennakkotehtävät

MUSIIKKITEATTERIKOULUTUKSEEN HAKEMINEN

1. Täytä opiston sivuilla oleva sähköinen hakemus 8.6.2020 mennessä. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi.

2. Kirjoita vapaamuotoinen kuvaus musiikki-, teatteri- ja tanssiharrastuneisuudestasi (max pituus 2 sivua). Tallenna kirjoituksesi PDF-muotoon ja lähetä se sähköpostilla ma 8.6. klo 18:00 mennessä Musiikkiteatterilinjan vastuuopettajalle: jouni.leikkonen(at)kolumbus.fi

Hakemusten perusteella hakijat kutsutaan ti 23. ja ke 24.6. 2020 klo 9-21 Länsi-Suomen opistolla järjestettäviin yksipäiväisiin valintakokeisiin. Mikäli olet jompana kumpana päivänä estynyt tulemaan valintakokeisiin, ilmoita siitä hakemuksessasi.

Kutsut valintakokeisiin lähetetään ma 15.6.2020 mennessä hakulomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Myös karsiutuneille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.

HUOM! Hakijan tulee täyttää 18 vuotta koulutuksen alkuun 31.8.2020 mennessä. 16-17 vuotiaat voivat osallistua ja asua opistolla vanhemman kirjallisella luvalla.

 

VALINTAKOKEISIIN VALMISTAUTUMINEN

1. Harjoittele enintään 3 minuutin mittainen näyttämöllinen esitys, joka sisältää puhetta. Käyttämäsi teksti ei saa olla kirjoitettu itse. Tarvittaessa saat käyttää esityksessä rekvisiittana yhtä esinettä. Esitystä ei voi puvustaa. Voit käyttää lavastuksena yhtä tuolia.

2. Opettelu laulamaan Taivas on sininen ja valkoinen (trad.) ensimmäinen säkeistö ilman säestystä.

3. Opettele laulamaan jokin seuraavista lauluista:

* Halonen-Salmi: Maailma on kaunis (Nuotti on ainakin kirjassa Suuri toivelaulukirja 20. Juhlaosa)

* Immonen-Mariska-Vartiainen: Missä muruseni on? (Nuotti on ainakin kirjoissa Pianohitit 1 ja Suuri Toivelaulukirja 23)

* Helismaa: Päivänsäde ja menninkäinen (Nuotti on ainakin kirjoissa: Suuri Toivelaulukirja 4 ja Pianohitit 1)

Valintakokeessa on säestäjä. Voit myös halutessasi säestää itseäsi.

Saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot ja aikataulut valintakokeista. Valintakokeiden sisällöstä ei voi saada muuta tietoa.

HUOM! Hakijalla on mahdollisuus yöpyä (20€/yö/hlö) ja ruokailla opistolla opiskelijahinnoilla. Yöpymisten tilanne on tiedossa ma 8.6.2020 mennessä.
Lisätietoja osoitteesta opisto(at)lsopisto.fi tai 02-5607750