Jazztanssin intensiivikurssi (perustaso)

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jazztanssin intensiivikurssi (perustaso)

20.4.2018 - 22.4.2018

Tanssi

Jazz it up!

– Jazztanssin intensiivikurssi (perustaso)
aikuisille ja nuorille 15+

Räiskyvää energiaa, juurevia rytmejä ja sykähdyttävää tanssin iloa… Kurssilla perehdymme jazztanssin peruselementteihin avartaen liikkumistamme ja ilmaisuamme. Harjoittelemme pliéssä liikkumista, liikkeiden sitomista toisiinsa sekä musiikin tuntemista ja ilmaisua liikkeellä. Jokainen kurssipäivä sisältää kehonhuollollisen osion, jonka tarkoitus on valmistaa keho ja mieli tulevaan tanssiharjoitukseen.

Kurssi on suunnattu aikuisille ja nuorille (15+). Se sopii aloittelijoille, joilla on jo hieman kokemusta jostakin tanssilajista tai jazztanssia jo jonkin verran tunteville. Myös osallistuminen yksittäiseen päivään on mahdollista. Opettajana Niina Kastari (Riku Jokisen kuvassa).

Tervetuloa liikkeen ja musiikin vietäväksi!

Perjantai

Tutustumme afrikkalaisen tanssin perinnöstä kumpuaviin jazztanssin peruselementteihin. Etsimme juurevan rumpumusiikin ja irrottelevan funkmusiikin tahdissa maanläheistä liikkumisen tapaa ja energistä ilmaisua.

Lauantai

Liikumme jazzmusiikin ja suomalaisen musiikin sydänäänien siivittämänä lyyrisen jazztanssin maailmassa. Etsimme liikkeeseen hengittävyyttä ja virtaavuutta ja pyrimme maalaamaan liikkeellämme tilaan erilaisia tunnelmia ja tarinoita.

Sunnuntai

Poimimme parhaita paloja muiden päivien harjoituksista, syvennämme tekemistä ja nautimme tanssista. (Pelkkään sunnuntaipäivään osallistuminen on haastavampaa, koska työstämme muina päiviä opittua liikemateriaalia.)

Muutokset mahdollisia.

Aika: pe 20.4. klo 17–19.30,
la 21.4. klo 10–12.30,
su 22.4. klo 10–12.30

Paikka: Länsi-Suomen opisto, päärakennuksen liikuntasali (Aino Voipion tie 30, 32700 Huittinen)

Hinta: 50 €/koko kurssi, 20 €/yksi päivä

Ilmoittautuminen: laetitia.malinen@lansisuomenopisto.fi tai +358 (0)2 5607754

Lisätiedot: niina.kastari@gmail.com

Tiedot

Alkaa:
20.4.2018
Loppuu:
22.4.2018
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , , ,

Järjestäjä

Länsi-Suomen opisto