Tanssitaiteen linja

dance

tanssitaide

 

Lukuvuosi 28.08.2017 – 04.05.2018

Seuraava lukuvuosi 27.08.2018 - 10.05.2019

 
dance
 

VIDEO

Kurssi antaa valmiuksia tanssialan ammatillisiin opintoihin Suomessa tai ulkomailla. Sen tavoitteena on antaa nuorille realistinen käsitys tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin työstä. Opiskelijat tutustuvat taidetanssiin monipuolisesti ja pääsevät luomaan kontakteja alan ammattilaisiin.

 

Länsi-Suomen opiston tanssitaiteen linja on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja taitojasi tanssijana ja tanssintekijänä. Tanssitaiteen linja kehittää valmiuksiasi tanssiteknisesti, antaa tietoa tanssista teoreettisten opintojen kautta sekä laajentaa tietämystäsi myös muista ammateista, joissa tanssialaa voi hyödyntää.

Tanssitaiteen linja antaa sinulle mahdollisuuksia jatko-opiskeluun.
Voit myös viettää vuoden tanssin parissa, vaikka et jatkaisikaan tanssin ammattiopintoihin.

Kurssilla voi suorittaa avoimen korkeakoulun opintoja, lisätietoa tästä myöhemmin.

Tanssitaiteen linjan vastaavana opettajana toimii Heli Keskikallio sekä tuntiopettajana (baletti, jazztanssi ja showtanssi) Marko Carlson.

Tanssitaiteen linjan vierailevina opettajina viimeisinä vuosina ovat olleet:
Sari Palmgren (nykytanssi, produktio), Juha Helppikangas (akrobatia), Mikko Makkonen (nykytanssi, breikki), Vera Lapitskaya (nykytanssi, improvisaatio, baletti), Tiina Santavuo (nykytanssi, street), Riina Kalmi (kontaktityöskentely, nykytanssi), Evan Schoombie (laulu), Anne Helminen (teatteri-ilmaisu), Osku Leinonen (butoh,qigong), Lotta Lähteenmäki (disco), Janne Aspvik (kontaktityöskentely, nykytanssi), Sari Tuunanen (kontaktityöskentely, nykytanssi), Janita Rannisto-Leskinen (jazz, kehonhuolto), Anna-Maria Paadar (jazz, teatteritanssi), Nina Andström (street), Merja Koskiniemi-Laitinen (jazz, tanssihistoria, tanssianalyysi).

Lähiopetustunteja on viikossa 25, jotka jakaantuvat yleensä maanantaista torstaihin. Lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä työskentelyä. Tanssisali on opiskelijoiden käytössä myös tanssituntien ulkopuolella.

Tästä opiskelijoiden blogiin.HAE MUKAAN!

Asuntolatoive:
KylläEi
Huonekoko:
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä