Tanssitaide

 

Hyväksymme uudet opiskelijat kevätlukukaudelle 8.1 - 4.5.2018

 
18015757_1797987753674253_1959437049_o
 

Kurssi antaa valmiuksia tanssialan ammatillisiin opintoihin Suomessa tai ulkomailla. Sen tavoitteena on antaa nuorille realistinen käsitys tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin työstä. Opiskelijat tutustuvat taidetanssiin monipuolisesti ja pääsevät luomaan kontakteja alan ammattilaisiin.

 

Länsi-Suomen opiston tanssitaiteen linja on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja taitojasi tanssijana ja tanssintekijänä. Tanssitaiteen linja kehittää valmiuksiasi tanssiteknisesti, antaa tietoa tanssista teoreettisten opintojen kautta sekä laajentaa tietämystäsi myös muista ammateista, joissa tanssialaa voi hyödyntää.

 

Tanssitaiteen linja antaa sinulle mahdollisuuksia jatko-opiskeluun. Voit myös viettää kevään tanssin parissa, vaikka et jatkaisikaan tanssin ammattiopintoihin.

Kurssi antaa valmiuksia tanssialan ammatillisiin opintoihin Suomessa tai ulkomailla. Sen tavoitteena on antaa realistinen käsitys tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin työstä. Opiskelijat tutustuvat taidetanssiin monipuolisesti ja pääsevät luomaan kontakteja alan ammattilaisiin.

 

Lähiopetustunteja on viikossa 25, jotka jakaantuvat yleensä maanantaista torstaihin. Lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä työskentelyä. Tanssisali on opiskelijoiden käytössä myös tanssituntien ulkopuolella.

 

Tästä opiskelijoiden blogiin.HAE MUKAAN!

Asuntolatoive:
KylläEi
Huonekoko:
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä