Ruokamatka Italiaan

 

Seuraava kurssi:
14.01.-25.03.2020 

 

 
Ruokamatkaan Italiaan

Italian kielen ja gastronomian kurssi

Kenelle:
Kurssi sopii vasta-alkajille ja hieman kieltä jo osaaville.

Kesto:
Opetusta on ti-ke klo 9.00 – 14.15 eli 5 tuntia päivässä, 10 tuntia viikossa.
2 päivää viikossa 11 viikon ajan (14.1. – 25.3.2020) + erikseen toteutettava 1 viikon kokkauskurssi Italiassa.

Opetuskieli:
Suomi ja italia

Sisältö:
Kurssi muodostuu kolmesta eri osasta.

1) 6 viikkoa: ensimmäisessä osassa opiskellaan italian kielen perusrakenteet. Sen lisäksi keskitytään ruoanlaittoon ja gastronomiaan liittyvään sanastoon, jotta voidaan paremmin ymmärtää alkuperäiset reseptit ja ruoanvalmistusohjeet italian kielellä.

2) 5 viikkoa: toisessa osassa keskitytään kulttuuriin ja gastronomiaan. Italia koostui useista eri kaupunkivaltioista ennen maan yhdistymistä vuonna 1870. Sen rajat ulottuivat Keski-Euroopan Alpeilta Sisiliaan Välimeren eteläosassa. Tämän takia alueelliset ja maantieteelliset erot ovat suuret. Osiossa perehdytään Italian monipuoliseen kulttuuriin, historiaan ja maan 20 eri maakuntaan ja niiden herkkuihin.

3) 1 viikon kulttuuri- ja kokkauskurssi Italiassa. (vapaaehtoinen ja erikseen järjestettävä täydentävä osa kurssia).

Hinta:
440 € (sis. aamiainen, lounas+kahvi sekä opetusmateriaali).
Italiassa toteutettava osa hinnoitellaan erikseen. Osallistuminen sille on vapaaehtoista.

Opettaja: Kristian Hannikainen


HAE MUKAAN!

Tarvitsetko asuntolapaikkaa?
KylläEi
Yhden vai kahden hengen huone?
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä

[recaptcha]