Ruokailu opistolla

Pöytä on katettu herkullisella kotiruualla!

ruoka

Opiston keittiössä porisevat, paistuvat ja kypsyvät monenmoiset herkut. Aterioiden valmistamisessa käytetään mahdollisimman pitkälle kotimaisia tuotteita. Huomioimme erityisruokavaliota tarvitsevat asiakkaamme ja jokaisella aterialla on mahdollisuus myös kasvisruokailuun. Päivittäiset ruokaleivät tulevat oman keittiömme leipomosta.

Opistolla on usein ulkomaalaisia opiskelijoita, joten ruokailijat voivat aterioidessaan kohdata eri kulttuureista tulevia henkilöitä. Keittiömme toimintaa pyrimme piristämään erilaisilla teemapäivillä sekä suomalaiseen kulttuuriin kuuluvilla juhlapäivillä. Palvelemme tiiminä vuosien kokemuksella, iloisina, ystävällisinä sekä mieli avoimena uusille ideoille.

Ruokailuajat

aamiainen (ma-pe) klo 8-9

lounas (ma-pe) klo 11.30-12.30

Ruokala ei ole toiminnassa viikonloppuisin ja iltaisin, mutta asuntoloissa on omat keittiöt, joissa opiskelijat voivat valmistaa ruokaa.

Viikot: 35, 40, 45, 50

Ma             Kinkkukiusaus
Ti               Lihapyörykät
Ke              Kalaleike
To              Makkarakeitto, jälkiruokapuuro
Pe              Stifado

Viikot: 36, 41, 46, 51

Ma             Lehtikaali-broilervuoka
Ti               Palapaisti
Ke              Jauhelihavuoka
To              Peruna-purjokeitto, pulla
Pe              Herkkulohipihvi

Viikot: 37, 42, 47

Ma             Uunimakkara
Ti               Broilerinrintaleike
Ke              Lasagne
To              Kaali-kidneypapukeitto, omenapaistos
Pe              Liha-juurespata

 Viikot: 38, 43, 48

Ma             Makkarakastike
Ti               Kasvispihvi, broilersalaatti
Ke              Smetanapossu
To              Kalakeitto, piirakka
Pe              Jauhelihapihvi

Viikot: 39, 44, 49

Ma             Kaalikääryleet
Ti               Lohikiusaus
Ke              Nakkistroganoff
To              Lihakeitto, rahka
Pe              Palermon pasta

HAE MUKAAN!

Asuntolatoive:
KylläEi
Huonekoko:
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä