Ruokailu opistolla

Pöytä on katettu herkullisella kotiruualla!

Opiston keittiössä porisevat, paistuvat ja kypsyvät monenmoiset herkut. Aterioiden valmistamisessa käytetään mahdollisimman pitkälle kotimaisia tuotteita. Huomioimme erityisruokavaliota tarvitsevat asiakkaamme ja jokaisella aterialla on mahdollisuus myös kasvisruokailuun. Päivittäiset ruokaleivät tulevat oman keittiömme leipomosta.

Opistolla on usein ulkomaalaisia opiskelijoita, joten ruokailijat voivat aterioidessaan kohdata eri kulttuureista tulevia henkilöitä. Keittiömme toimintaa pyrimme piristämään erilaisilla teemapäivillä sekä suomalaiseen kulttuuriin kuuluvilla juhlapäivillä. Palvelemme tiiminä vuosien kokemuksella, iloisina, ystävällisinä sekä mieli avoimena uusille ideoille.

Ruokailuajat

aamiainen (ma-pe) klo 8-9

lounas (ma-pe) klo 11.30-12.30

Ruokala ei ole toiminnassa viikonloppuisin ja iltaisin, mutta asuntoloissa on omat keittiöt, joissa opiskelijat voivat valmistaa ruokaa.

Viikot 36, 41, 46, 51

Ma             Jauhelihapihvi
Ti               Uunikala
Ke              Broilerinrintaleike
To              Makkarakeitto, kiisseli
Pe              Palapaisti

Viikot 37, 42, 47

Ma             Uunimakkara
Ti               Broilerkastike
Ke              Lohimureke
To              Metsurinsoppa, pähkinävaahto
Pe              Jauhelihakastike, pasta

Viikot 38, 43, 48

Ma             Lehtikaali-broilervuoka
Ti               Kalapyörykkä
Ke              Liha-juurespata
To              Kaalikeitto, rahka
Pe              Nakit ja muusi

Viikot 39, 44, 49

Ma             Kaalikääryleet
Ti               Broilerrisotto
Ke              Jauhelihavuoka
To              Kanakeitto, omenapaistos
Pe              Kalaleike

40, 45, 50

Ma             Kiovan kana
Ti               Nakkikastike
Ke              Possuwokki
To              Kalakeitto, leivonnainen
Pe              Stifado

HAE MUKAAN!

Tarvitsetko asuntolapaikkaa?
KylläEi
Yhden vai kahden hengen huone?
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä

[recaptcha]