Ruokailu opistolla

Pöytä on katettu herkullisella kotiruualla!

Opiston keittiössä porisevat, paistuvat ja kypsyvät monenmoiset herkut. Aterioiden valmistamisessa käytetään mahdollisimman pitkälle kotimaisia tuotteita. Huomioimme erityisruokavaliota tarvitsevat asiakkaamme ja jokaisella aterialla on mahdollisuus myös kasvisruokailuun. Päivittäiset ruokaleivät tulevat oman keittiömme leipomosta.

Opistolla on usein ulkomaalaisia opiskelijoita, joten ruokailijat voivat aterioidessaan kohdata eri kulttuureista tulevia henkilöitä. Keittiömme toimintaa pyrimme piristämään erilaisilla teemapäivillä sekä suomalaiseen kulttuuriin kuuluvilla juhlapäivillä. Palvelemme tiiminä vuosien kokemuksella, iloisina, ystävällisinä sekä mieli avoimena uusille ideoille.

Ruokailuajat

aamiainen (ma-pe) klo 8-9

lounas (ma-pe) klo 11.30-12.30

Ruokala ei ole toiminnassa viikonloppuisin ja iltaisin, mutta asuntoloissa on omat keittiöt, joissa opiskelijat voivat valmistaa ruokaa.

Viikot 35, 40, 45, 50

Ma             Uunimakkara
Ti               Lihapyörykät
Ke              Kalaleike
To              Kesäkeitto, jälkiruokapuuro
Pe              Stifado

Viikot 36, 41, 46, 51

Ma             Lehtikaali-broilervuoka
Ti               Palapaisti
Ke              Jauhelihakääryle
To              Kaalikeitto, omenapaistos
Pe              Herkkulohipihvi

Viikot 37, 42, 47

Ma             Kinkkukiusaus
Ti               Broilerinrintaleike
Ke              Jauhelihavuoka
To              Makkarakeitto, rahka
Pe              Liha-juurespata

Viikot 38, 43, 48

Ma             Makkarakastike
Ti               Kasvispihvi, broilersalaatti
Ke              Smetanapossu
To              Kalakeitto, piirakka
Pe              Jauhelihapihvi

Viikot 39, 44, 49

Ma             Kaalikääryle
Ti               Nakkistroganoff
Ke              Lohikiusaus
To              Peruna-purjokeitto, pulla
Pe              Palermonpasta

HAE MUKAAN!

Tarvitsetko asuntolapaikkaa?
KylläEi
Yhden vai kahden hengen huone?
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä