Ruokailu opistolla

Pöytä on katettu herkullisella kotiruualla!

ruoka

Opiston keittiössä porisevat, paistuvat ja kypsyvät monenmoiset herkut. Aterioiden valmistamisessa käytetään mahdollisimman pitkälle kotimaisia tuotteita. Huomioimme erityisruokavaliota tarvitsevat asiakkaamme ja jokaisella aterialla on mahdollisuus myös kasvisruokailuun. Päivittäiset ruokaleivät tulevat oman keittiömme leipomosta.

Opistolla on usein ulkomaalaisia opiskelijoita, joten ruokailijat voivat aterioidessaan kohdata eri kulttuureista tulevia henkilöitä. Keittiömme toimintaa pyrimme piristämään erilaisilla teemapäivillä sekä suomalaiseen kulttuuriin kuuluvilla juhlapäivillä. Palvelemme tiiminä vuosien kokemuksella, iloisina, ystävällisinä sekä mieli avoimena uusille ideoille.

Ruokailuajat

aamiainen (ma-pe) klo 8-9

lounas (ma-pe) klo 11.30-12.30

Ruokala ei ole toiminnassa viikonloppuisin ja iltaisin, mutta asuntoloissa on omat keittiöt, joissa opiskelijat voivat valmistaa ruokaa.

Viikot: 2, 7, 12, 17

Ma             Amerikkalaiset lihapyörykät
Ti               Kalapihvi
Ke              Nikkarinvuoka
To              Hernekeitto, ohukaiset
Pe              Broilerkastike

Viikot: 3, 8, 13, 18

Ma             Nakkiwokki
Ti               Karjalanpaisti
Ke              Broilerkiusaus
To              Jauhelihakeitto
Pe              Riisi-savukalavuoka

Viikot: 4, 9, 14

Ma             Possukastike
Ti               Kermaiset silakat
Ke              Jauhelihakastike, pasta
To              Bortskeitto, hedelmäsalaatti
Pe              Espanjanpihvi

 Viikot: 5, 10, 15

Ma             Lohimureke
Ti               Broilerpasta
Ke              Lindströminpihvi
To              Pinaattikeitto, leivonnainen
Pe              Kyljykset

Viikot: 6, 11, 16

Ma             Kasvispihvit, kalasalaatti
Ti               Tomaatti-makkaravuoka
Ke              Kaalipata
To              Kanakeitto, kiisseli
Pe              Välimeren possupata

HAE MUKAAN!

Asuntolatoive:
KylläEi
Huonekoko:
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä