Personal Trainer -kurssin vierailevat opettajat 2018-2019

Satu Taipale


Satu Taipale on liikuntatieteiden kandidaatti ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ja toiminut yrittäjänä vuodesta 2015. Satu on erikoistunut kestävyyskunnon testaamiseen, ja on myös kiinnostunut urheiluvalmennuksesta. Työssään yrittäjänä hän auttaa urheiluseuroja, työyhteisöjä ja yksityishenkilöitä ja pyrkii kehittämään niin kuntoa kuin henkisiä voimavarojakin ratkaisukeskeisin menetelmin. Hänen rakkain harrastuksensa on kestävyysjuoksu ja hiihto.

Mikko Ek


Mikko Ek on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti. Hän on työskennellyt ammatissaan pitkään ja on kartuttanut kokemustaan TULE, kipupotilaiden sekä neurologisen asiakkaiden kuntouttamisessa. Mikon intohimona työelämässä on ollut ihmisten auttaminen sekä itsensä kehittäminen opiskelemisen kautta, josta viimeisempänä esimerkkinä valmistuminen ylemmästä ammattikorkeakoulusta kuntoutuksen linjalta keväällä 2017. Mikko on onnekseen päässyt opettamaan valmistumisensa jälkeen ja toivoo jonain päivänä tekevänsä sitä täysipäiväisesti. Mikko on innokas kuntoliikkuja ja nauttii kun pääsee luonnon helmaan rauhoittumaan rinkka selässä.

Kimmo Kouru


Liikuntatieteen maisteri, Jyväskylän yliopisto
Muuta koulutusta: mm. hiihdon A-valmentaja, SUL:n juoksukouluvalmentaja
Harrastukset: kestävyysurheilu, valmentaminen, valmennettavat voittaneet useita nuorten sarjan SM-mitaleja
Itse saavuttanut SAUL:n SM-pronssia 10 km:n maantiejuoksussa 2013 M50-sarjassa sekä Hiihtoliiton SM-kisoissa SM 9. M55-sarjassa 2018

Niina Kastari


Niina on valmistunut kasvatustieteen maisteriksi Tampereen yliopistosta vuonna 2015 sekä pilatesohjaajaksi Somatic Pilates –ohjaajakoulutuksesta vuonna 2014. Tällä hetkellä hän viimeisteleen tanssinopettajan opintojaan Savonia-ammattikorkeakoulussa. Opetustyön ohella Niina tekee taiteellista työtä erilaisissa tanssiproduktioissa. Opistolla Niina opettaa nykytanssia, improvisaatiota ja kompositiota, jazztanssia, balettia, pilatesta ja kehonhuoltoa.