Paritanssilinja

tanssi

Paritanssi uutta opistolla

 

Uutta opistolla! 

Lukuvuosi 27.8.2018 - 10.5.2019

 
Paritanssi
 

TULE MEIDÄN KANSSA TANSSIMAAN VUODEKSI!

 

Kurssi laajentaa paritanssin osaamista oman tanssin, parityöskentelyn, tanssimusiikin ja pedagogiikan näkökulmasta ja antaa näin valmiuksia ammatilliseen koulutukseen Suomessa ja ulkomailla. Opiskelijat syventävät monipuolisesti osaamistaan eri paritanssilajeissa ja voivat vaihtoehtoisesti painottaa omaa opintopolkuaan taiteelliseen tai pedagogiseen suuntaan.

Länsi-Suomen opiston paritanssilinja on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää ja syventää osaamistasi eri paritanssilajeissa ja niihin liittyvissä ilmiöissä. Paritanssilinjan opetuksessa vahvistetaan tanssijana toimimisen kivijalkaa sekä laajennetaan osaamista ja ymmärtämystä paritanssin kentästä. Opintojen kuluessa voit suunnata osaamistasi enemmän omaa tanssijuuttasi kehittävään suuntaan tai valita pedagogisen oppimispolun, jonka päätepisteenä voi olla esim. Suomen Tanssinopettajain liitto Stol ry:n taso 1- tutkinnon suorittaminen.

Kurssi toimii valmistavana koulutuksena tanssin ammatilliseen koulutukseen haluaville, täydennyskoulutuksena kentällä toimiville ohjaajille ja opettajille tai nautinnollisena tanssivuotena paritanssin harrastajalle.

Kurssin pääopettajana toimii paritanssin rautainen ammattilainen Liisa Kontturi-Paasikko käyttäen apunaan eri tanssilajiperheiden erityisosaajia.
Vierailuista on jo sovittu seuraavien osaajien kanssa:
* Pasi ja Maria Laurén / Argentiinalainen tango,
* Matias Löyttyniemi / Salsa ja muut kuubalaiset,
* Hanna Tuominen / WCS ja muutama erillislajit,
* Lasse Paasikko / tanssimusiikin rytmiikka ja tanssimusiikin historia.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun avoimen amkin kanssa eli suoritetut opintopisteet ovat hyväksilukukelpoisia tanssin korkeakouluopinnoissa.HAE MUKAAN!

Asuntolatoive:
KylläEi
Huonekoko:
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä