Henkilökunta

Ammattitaitoinen henkilökunta on meille voimavara, josta olemme ylpeitä. Opettajayhteisömme on täynnä korkeasti koulutettuja, kokeneita ja kansainvälisiä osaajia.

Hallinto

Sami Malinen
Rehtori
Maxim Ipatov
Vararehtori
Jaana Alho
Toimistonhoitaja
Laëtitia Malinen
Palvelupäällikkö
Erkka Raittila
Opistoavustaja
Arto Rellman
Kiinteistö
Tuula Kylmamaa
Siivous
Keittiö: Maritta Puputti ja Raija Paunu

Opettajat

Andrew Fearn
English Drama

Andrew Fearn (BA (Honours) – Drama/Theatre/Literature – University of Liverpool (UK). TEAK accredited drama educator.) is a professional actor, director, dramatist. His many years of experience include work for stage, TV, film and radio. He is also an internationally published poet. Andrew has 25 years experience as a drama and theatre educator. He specialised in TIE and non-conventional theatre and lectured and taught at universities and colleges in UK, Finland, Russia. He has run the English Drama Course at LSO for 20 years.

Evan Schoombie
Englanti, laulu

Evan Schoombie He has degrees in Literature, Education and Drama from the University of Pretoria (BA, B.Hons Drama and Languages, Higher Education Diploma UP.) . Evan is an award-winning performer and producer who began his career in professional musical theater and television in South Africa at the age of eight years old. He has subsequently performed and lectured all over the world. He is a published author and has a discography of many albums in 4 languages. His book ”The Voice Clinic” is used internationally.

Marko Carlson
Tanssi

Länsi-Suomen opiston tanssinopettaja Marko Carlson valmistui tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Opettamisen lisäksi Marko toimii aktiivisesti eri teatteriproduktioissa koreografina ja ohjaajana. Opistolla Markon opetusrepertuaariin kuuluvat mm.  klassinen baletti, jazz-, nyky- ja showtanssi, sekä ainedidaktiset opinnot.

Heli Keskikallio
Tanssi

Tanssilinjan vastaava opettaja Heli Keskikallio on valmistunut koreografian maisteriohjelmasta Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016 sekä tanssinopettajaksi Savonia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Hän tekee opetustyön ohella omaa taiteellista työtään koreografina ja esiintyjänä. Opistolla Heli opettaa nykytanssia, improvisaatiota & kompositiota, jazztanssia, kehonhuoltoa sekä teoria-aineita.

Liisa Kontturi-Paasikko
Tanssi

Paritanssilinjan vastaava opettaja Liisa Kontturi (tanssinopettaja AMK)  on tanssinopetuksen rautainen ammattilainen, joka on toiminut paritanssin kentällä yli 30 vuoden ajan tanssinopettajana, tanssinopettajien kouluttajana ja tanssikouluyrittäjänä. Usealla alan palkinnoilla palkittu Liisa ottaa myös vastaan sekä Suomen Tanssinopettajain liitto ry:n että International Dance Teachers Associationin tanssinopettajatutkintoja. Hän toimii edelleen tuntiopettajana Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa, pyörittää omaa tanssikoulua ja kiertää aktiivisesti paritanssikentällä opetus- ja koulutustyössä. Hän on ollut luomassa Latinobic/Tanssiksi –tanssiliikuntakonseptia ja KiddieJam –lastentanssin pedagogista konseptia. Opistolla Liisa toimii vastaavana opettajana syksyllä 2018 alkavan paritanssilinjalla ja opettaa itse vakio-ja latinalaispohjaisia tansseja, seuratansseja, pedagogiikkaa sekä tanssitietoa.

Reetta Kuosmanen
Personal Training

Reetta on lukenut terveystieteiden maisteriksi, pääaineenaan liikuntalääketiede. Lisäksi hän on opiskellut laajasti ravitsemustiedettä, ergonomiaa ja terveyshallintotiedettä. Erityisesti hänen sydäntään lähellä on myös musiikkilääketiede oman viulunsoittoharrastuksen myötä. Reetalle on kertynyt koulutus- ja ohjauskokemusta yksilö- ja ryhmätasolla monipuolisesti niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin parissa.

Olga Ipatova
Suomi, Englanti

Olga Ipatova is from Karelia, Russia and has lived in Finland for 9 years. She taught English to prospective English teachers at Karelian Pedagogic University, where she also obtained her pedagogic licentiate. Her professional interests lie in the field of adult education. Olga has an extensive experience of teaching English, Finnish and Russian in Finland. She recently started teaching Open University courses affiliated with the Finnish universities of Vaasa and Turku.

Hanne Pietilä
Suomen kieli ja kulttuuri

Hanne Pietilä on Turun yliopiston kasvatteja. Hän opiskeli Turussa suomen kieltä ja kotimaista kirjallisuutta. Hanne valmistui ensin humanististen tieteiden kandidaatiksi ja sittemmin filosofian maisteriksi. Jo opiskeluaikana hän painotti opintonsa suomi toisena kielenä -opetukseen, -opetussuunnitelmiin ja -materiaaleihin. Hänellä on pätevyys opettaa suomen kieltä ja kirjallisuutta perusopetuksessa luokilla 7–9 ja lukiossa sekä Middle Years Programme ja Diploma Progamme -opetussuunnitelmien mukaisessa opetuksessa. Työuransa aikana Hanne on pääasiassa keskittynyt työskentelemään aikuisten ulkomaalaisten, maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden parissa.

Anne Helminen
Suomen kieli ja kulttuuri

Anne Helminen on suorittanut Tampereen yliopistossa Huk-tutkinnon (humanististen tieteiden kandidaatti). Teatterin tutkimuksen ja draaman yksikössä hän on opiskellut laajasti myös puheoppia ja kasvatustieteitä sekä erityispedagogiikkaa. Anne on pätevöitynyt opettajaksi Tampereen ammatillisesta opettajakorkeakoulusta ja valmistunut ryhmänohjaajaksi Hämeen ammattikorkeakoulusta. Lisäksi Anne on valmistunut draamapedagogiksi Jyväskylän yliopistosta. Anne Helminen on opettanut suomen kieltä mm. maahanmuuttajien kotouttamiskoulutuksessa sekä Länsi-Suomen opiston suomen kielen kursseilla. Hän käyttää opetuksessansa paljon vuorovaikutteisia ja toiminnallisia opetusmetodeja. Kielen opetuksessa hän pyrkii yhdistämään kielen teorian, rakenteet ja käytäntöön soveltamisen monipuolisilla ja opiskelijaa osallistavilla menetelmillä. Hän on huomannut, että positiivinen ja iloinen opiskeluilmapiiri edistävät oppimistuloksia.