Englannin kieli (4kk)

English course

Englannin kurssi

 

Seuraava kurssi 27.08.2018 – 19.12.2018

 

 
English course

Länsi-Suomen Opiston englannin kielen intensiivikurssi auttaa parantamaan kielitaitoasi ja syventämään tietämystäsi englannin kielestä. Neljän kuukauden aikana hankitaan kommunikointivalmiuksia ja opetellaan varmuutta erillaisissa viestintätilanteissa. Opiskelu tapahtuu kannustavassa ja oppimista tukevassa ilmapiirissä.

Kurssin sisällössä painotetaan erityisesti kommunikaatiotaitoja. Puhetaidon kehittymistä tuetaan syntyperäisten opettajien vetämillä kurssiosuuksilla. Jokaiselle kurssilaiselle räätälöidään henkilökohtainen opetussuunnitelma, jonka avulla edetään kohti opiskelijan omia tavoitteita. HOPS toimii opiskelijan ohjenuorana koko opintojen ajan.

Kurssin aikana järjestetään erilaisia teemaviikkoja (esim. Business English, Customer Service jne). Opiskelijat voivat myös itse ehdottaa aiheita teemaviikoille. Opiskelijat voivat hankkia opintojensa aikana 6 ylimääräistä opintopistettä suorittamalla Interdisciplinary Communication Skills (3 op) ja Academic Reading opinnot (3 op) opinnot Jyväskylän avoimen yliopiston mukaisesti.

Kurssin vetäjänä toimii kokenut, Etelä-Afrikasta kotoisin olevan Evan Schoombie.
Hän on pätevöitynyt englannin kielen opettaja, joka on akkreditoitu sekä Turun yliopistossa että Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Evan toimii myös laulajana, käsikirjoittajana ja teatteriohjaajana. 


HAE MUKAAN!

Asuntolatoive:
KylläEi
Huonekoko:
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä