Auktorisoitu Personal Trainer

liikunta

Personal trainer

 

Lukuvuosi 28.08.2017 – 04.05.2018

Seuraava lukuvuosi 27.08.2018 - 10.05.2019

 
PT
 

Opinnot kestävät koko lukuvuoden. Koulutus sisältää lähiopetusta, etätehtäviä, itsenäistä opiskelua ja harjoittelua, yritysvierailuja, työssäoppimista sekä näyttö- ja teoriakokeita.

 

Personal trainer APT -koulutus antaa vankat valmiudet toimia personal trainerin ammatissa. Opintojaksoilla syvennytään laajasti esimerkiksi toiminnalliseen anatomiaan, fysiologiaan, ravitsemukseen sekä liikuntaan. Aihetta lähestytään erityisesti käytännön, mutta myös teorian kautta. Opetuksessa hyödynnetään eri oppimisympäristöjä. Koulutukseen sisältyy käytännön harjoitteita, paljon työssäoppimista, yritysvierailuja ja eri lajeihin tutustumista. Lisäksi opiskellaan esimerkiksi viestintää, markkinointia sekä englantia. Opiskelijat osallistuvat itse opintojaksojen suunnitteluun. Osan opinnoista voi saada hyväksiluettua työkokemuksen tai aiemman koulutuksen perusteella. Korvaavuudet katsotaan aina erikseen yhdessä kurssinvetäjän kanssa.

Personal trainer -koulutus on SKY ry:n auktorisoima, joka takaa laadukkaan koulutuksen. Kaikki koulutuksen suorittaneet saavat alan laatimien standardien mukaisen auktorisoidun personal trainer APT-nimikkeen, joka vahvistaa ammattitaidon tuottaa laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Koulutuksesta valmistuttuaan personal trainerit voivat hakeutua APT® -hakemistoon. Hakemistoon kuuluvat henkilöt saavat tunnisteeksi APT® –kortin, minkä kautta tullaan tarjoamaan mm. erilaisia jäsenetuja. APT® -hakemistoon on vuosimaksu (70e/vuosi).

Opinnot sopivat kaikille liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Opintosuunnitelma tehdään jokaiselle yksilöllisesti ja joustavasti omat kiinnostuksen kohteet huomioiden. Koulutuksessa on huomioitu myös oma harjoitteluaika. Länsi-Suomen opiston ruokalan henkilökunta osaa huomioida yksiöllisiä ruokavalioita tarvittaessa.

Koulutus sisältää lähiopetusta, etätehtäviä, itsenäistä opiskelua ja harjoittelua, yritysvierailuja, työssäoppimista sekä näyttö- ja teoriakokeita.

Opinnot sopivat kaikille liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

HAE MUKAAN!

Asuntolatoive:
KylläEi
Huonekoko:
2 HH1 HH
Suihku & WC:
HuoneessaKäytävällä